O Laniumu

Lanium izdelki predstavljajo kakovostne izdelke iz naravnih materialov izdelane v Sloveniji. Cenjenim strankam že več let ponujamo izdelke, ki so predvsem zdravi, naravni in kakovostni.

Lanium izdelki in celotna podoba znamke Lanium od ideje do končnega izdelka je rezultat večletnega raziskovanja na področju naravnih materialov in njihove vsakodnevne uporabe. Izredni materiali evropskega porekla dajo našim izdelkom posebno kvaliteto in noto elegance, ki jo ponujamo kako velikim tako malim potrošnikom.

Pestra, kvalitetna in zanimiva ponudba naših izdelkov je privlekla toliko novih in že znanih strank, ki se nam z veseljem iz dneva v dan vračajo…

Naša ponudba zajema izdelke ki so narejeni da vaš prostor izpolnijo z eleganco, vaše telo pomirijo in vaše sanje naredijo zdravim in prijetnejšim. LANIUM ponudba zajema tri programe: KUHINJSKI PROGRAM (prti, nadprti, serviete, kuhinjske krpe, pogrinjki.. ), KOPALNIŠKI PROGRAM (brisače, kape za lase in rokavice za umivanje) in POSTELJNINE (rjuhe, jogi rjuhe, prevleke za vzglavnik, prevleke za odejo za otroke in odrasle) LANIUM izdelki predstavljajo ekskluzivno ponudbo izdelkov narejenih iz 100% lanu ali mešanice 60% lan, 40% bombaž.

Lanium izdelki so idealni za vas, vaše otroke, dom, vašo restavracijo, wellness ali vaš apartma in hotel.  

KAKOVOST! ELEGANCA! MOČ! LANIUM IZDELKI ZA VAS!


Da Ne
Izdelek je bil poslan v košarico
X
Nadaljuj nakup View cart